On the Influence of the Malting and Brewing Process on the Amounts of Pronyl-L-Lysine, a Chemopreventive and Antioxidant Maillard Product in Melanoidins

Publikationsart
Zeitschriftenbeiträge (peer-reviewed)
Titel
On the Influence of the Malting and Brewing Process on the Amounts of Pronyl-L-Lysine, a Chemopreventive and Antioxidant Maillard Product in Melanoidins
Medien
BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft
Heft
5/6
Band
59
Autoren
Elmar Spieleder, Prof. Dr. Martin Krottenthaler , Werner Back, Oliver Frank, M. Lenczyk, Prof. Dr. Thomas Hofmann
Seiten
105-112
Veröffentlichungsdatum
31.05.2006
Zitation
Spieleder, Elmar; Krottenthaler, Martin; Back, Werner; Frank, Oliver; Lenczyk, M.; Hofmann, Thomas (2006): On the Influence of the Malting and Brewing Process on the Amounts of Pronyl-L-Lysine, a Chemopreventive and Antioxidant Maillard Product in Melanoidins. BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft 59 (5/6), S. 105-112.