• Wissenschaftliche Publikationen

Veröffentlichungen der HSWT

Die chronologische Liste zeigt aktuelle Veröffentlichungen aus dem Forschungsbetrieb der Hochschule Weihenstephan-Triesdorf. Zuständig ist das Zentrum für Forschung und Wissenstransfer (ZFW).

6 Ergebnisse

  • S. Esterl, Prof. Dr. Özlem Özmutlu Karslioglu, Christoph Hartmann, Antonio Delgado

    A three dimensional numerical approach to investigate the substrate transport and conversion in an immobilized enzyme reactor (2003) Biotechnology and Bioengineering 2003 (83), S. 780-789.

  • Prof. Dr. Özlem Özmutlu Karslioglu, Christoph Hartmann, Antonio Delgado

    Numerical Simulation of Fluid Flow and Enzyme Catalysed Substrate Conversion in a Packed-bed Enzyme Reactor (2003) PAMM 3, Issue 1, Section 13 2003 , S. 398-399.

  • Prof. Dr. Özlem Özmutlu Karslioglu, G. Sumnu, S. Sahin

    Assessment of proofing of bread dough in the microwave oven (2001) European Food Research Technology. (Z. Lebensm. Unters. Forsch. A) 2001 (212), S. 487-490.

  • Prof. Dr. Özlem Özmutlu Karslioglu

    Effects of different formulations on the quality of microwave baked bread (2001) European Food Research Technology, (Z. Lebensm. Unters. Forsch. A) 2001 (213), S. 38-42.

  • Prof. Dr. Özlem Özmutlu Karslioglu, G. Sumnu, S. Sahin

    Effects of microwave proofing with different gluten containing flours on quality of microwave baked breads (2001) Institute of Food Technologists Annual Meeting Book of Abstracts, New Orleans- Lousiana 2001 , S. 127.

  • S. Sahin, Prof. Dr. Özlem Özmutlu Karslioglu, G. Sumnu

    Optimization of microwave baking of bread (2000) Leuven-Belgium, Proceedings of 3rd International Conference on Predictive Modeling of Foods 2000 , S. 329-330.

Betreuung der Publikationsseiten

Zentrum für Forschung und Wissenstransfer - Lageplan in Weihenstephan an der HSWT

Kontakt

Hochschule Weihenstephan-Triesdorf
Zentrum für Forschung und Wissenstransfer
Gebäude H21
Am Staudengarten 9
85354 Freising

nach oben